HIGHLIGHTED THEATRE PERFORMANCES

Kys Mig Godnat (2021)

Det Hem’lige Teater

Musician & composer

Beskrivelse
”KYS MIG GODNAT – en meget anderledes musikforestilling baseret på danske viser, folkesange og salmer.
De gamle sange er i fokus, Alstat en ny lyd leveret live af den elektroniske duo ALABU. Caspar Juel Berg er instruktør og Liv Grønhøj står for arrangement og er vocalcoach.

KYS MIG GODNAT er en fortælling om en barndom – for ingen skiller sig nogensinde helt af med det barn, vi var engang. Nogen forgylder det og romanAserer det, nogen dæmoniserer og dømmer det. Andre igen fortrænger det. Men det vil alAd være der. Dybt inde. Vores barndom vil alAd tale Al os – af og Al vil den bestemme og styre os. I momenter glemmer vi den, men aldrig længe ad gangen. Barndommen er der altid og den vil aldrig dø.”

STUCK (2021)

Det Hem’lige Teater

Composer & producer

Beskrivelse
”STUCK – udelængsel, frigørelse eller flugt? Gennem dans og bevægelse dykker forestillingen ned i følelser af at være fastlåst i egne mønstre og i livet. Lysten til at flytte sig – og de erkendelser, som kan følge med på rejsen mellem her og der. Danseforestilling i den store, rå hal på den gamle spritfabrik i samarbejde med kunstnere fra North Urban Art Studio og med nyskrevet musik af den elektroniske duo Alabu, bestående af Morten Frost Jakobsen og Andreas Madsen.

Gennem dans og bevægelse dykker forestillingen ned i følelser af at være fastlåst i egne mønstre og i livet. Tilhørende Stuck forestillingen er der udarbejdet et 100 meters langt kunstværk, der breder sig ud i rummet og danner en labyrint. Labyrinten udformer sig af store tekstistykker der afbilleder forskellige udtryk, der associeres med følelsen af at føle sig fanget og sidde fast. Udstillingen er udarbejdet af kunstnerne Anna Kathrine Trads “con-trads”, Mille Berger og Stephanie Dyrby. STUCK er skabt og koreograferet af GiKe Foldager.”